Clicky


File door botsende vrachtwagens op A67

File door botsende vrachtwagens op A67
22-12-2011 15:51 | Ongevallen | auteur de redactie
EINDHOVEN - De schrik zat er donderdagmiddag even goed in op de A67 ten zuidwesten van Eindhoven. Even voor 14:30 uur ging het mis richting Venlo tussen het knooppunt Leenderheide en de afrit Geldrop. Twee vrachtwagens kwamen met elkaar in aanrijding en even was er de vrees dat de gehele rijbaan afgesloten moest worden. Gelukkig bleek alles relatief mee te vallen, meldt de Verkeersinformatiedienst.

De twee vrachtwagens kwamen op de vluchtstrook en de linkerrijstrook tot stilstand. Omdat er gelukkig geen sprake was van letsel, hoefde de hulpdiensten niet met groot materieel uit te rukken. Omdat de betrokken vrachtwagens redelijk veilig stonden en de hulpdiensten geen ruimte in beslag namen werd besloten alleen de linkerrijstrook af te sluiten, zodat het overige verkeer in ieder geval kon passeren.

De rijbaancapaciteit werd door de rijstrookafsluiting gehalveerd, wat file opleverde. Rond 15:00 uur was deze aangegroeid tot 4 kilometer vanaf het knooppunt De Hogt waardoor het ook vast liep op de aansluitende A2. Even na 15:00 uur slaagde de berger er in de betrokken vrachtwagens af te slepen.

De verwachting is dat de file nu in rap tempo op zal lossen en het verkeer rond Eindhoven tijdens de avondspits geen extra vertraging op zal lopen als gevolg van de aanrijding.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,964
Diesel1,646

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions