Nieuw hoofdkantoor met warehouse voor Moonen Packaging in Weert

Nieuw hoofdkantoor met warehouse voor Moonen Packaging in Weert
21-02-2019 17:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WEERT - Moonen Packaging heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met HVBM Vastgoed en Beleggingsmaatschappij Bruil voor een nieuw te bouwen hoofdkantoor met warehouse op bedrijventerrein De Kempen in Weert.

Het ontwerp houdt rekening met de groeiambitie van Moonen Packaging en is CO2 neutraal. Het nieuwe pand sluit daarom ook naadloos aan bij de duurzame missie en visie van Moonen Packaging.

De ‘built to suit’ nieuwbouwontwikkeling betreft 1.761 m² kantoorruimte, 18.933 m² magazijnruimte en 1.443 m² mezzanine op een kavel ter grootte van 39.290 m². Het ontwerp houdt rekening met de groeiambitie van Moonen Packaging en voorziet in een toekomstige uitbreiding met circa 4.305 m² magazijnruimte.

Het duurzame en gasloze gebouw wordt door HVBM Vastgoed ontwikkeld en gerealiseerd volgens de hoogste standaard in logistiek vastgoed. HVBM Vastgoed en Moonen Packaging streven naar een gebouw dat voldoet aan de BREEAM-standaard ‘Very Good’.

“In Europa zijn we koploper in composteerbare verpakkingen, op basis van hernieuwbare grondstoffen. We zijn trots op het feit dat we een van de groenste bedrijven in Nederland zijn en winnaar van de derde Lean & Green Star in duurzame logistiek", aldus Gé Moonen, directeur bij Moonen Packaging.

“Ons huidige pand bood onvoldoende ruimte voor onze duurzame ambities. We willen groeien, maar met liefde voor de planeet. Het nieuwe pand op De Kempen in Weert is niet alleen groter, maar vooral ook groener. Het pand heeft zonnepanelen en is volledig CO2 neutraal. We kijken nu al uit naar de verhuizing!”

Het object zal medio 2020 door Moonen Packaging in gebruik worden genomen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden