Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagen met damwanden gekanteld op afrit A27 [+foto]

Vrachtwagen met damwanden gekanteld op afrit A27

Vrachtwagen met damwanden gekanteld op afrit A27 [+foto]
21-02-2019 15:12 | Ongevallen | auteur Redactie

WERKENDAM - [update 17:05 uur] Donderdagmiddag is een vrachtwagen gekanteld op de afrit van de A27 bij Werkendam. Het ging rond 14:30 uur mis op de afrit uit de richting van Gorinchem bij knooppunt Werkendam.

De trailer geladen met damwanden kantelde in de bocht van de afrit en eindige over de naastgelegen oprit van de A27. Op dat moment reed er niemand op dat stuk van de oprit.

De chauffeur is met behulp van omstanders uit zijn cabine gehaald. Na kort behandeld te zijn in een ter plaatse gekomen ambulance is hij naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De af- en oprit van de A27 aan de kant van Werkendam zijn afgesloten.

De gekantelde vrachtwagen blijkt diesel te hebben gelekt wat tot bodemverontreiniging heeft geleid. De grond rond de afrit zal naar alle waarschijnlijkheid gesaneerd moeten worden. Een gespecialiseerd bedrijf is bezig om het wegdek te reinigen.

Rijkswaterstaat verwacht nog tot ver na de avondspits bezig te zijn met de berging. Door de afsluiting is de dagelijkse file op de A27 een stuk langer.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions