Transport Online - Nieuwe DAF's voor Rotra Forwarding

Nieuwe DAF's voor Rotra Forwarding

Nieuwe DAF's voor Rotra Forwarding
21-02-2019 13:30 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

DOESBURG - Vandaag zijn de eerste twee DAF's LF afgeleverd aan Rotra Forwarding te Doesburg. Deze twee maken onderdeel uit van in totaal vier nieuwe LF Bakwagens. De LF heeft vele unieke eigenschappen: een toonaangevend laadvermogen, een ongeëvenaarde wendbaarheid en duurzaamheid en een chauffeurscomfort van het allerhoogste niveau. Rotra had in dit segment nog geen DAF lopen en ziet met de vernieuwde LF hier kansen voor de toekomst.

Men gaat hiermee distributiewerkzaamheden uitvoeren in de Benelux. Tevens is deze LF een mooie opstap voor het zwaardere werk. De chauffeurs die voor de "special services" afdeling rijden in een bestelbus en willen doorstromen naar bijvoorbeeld een trekker oplegger combinatie kunnen in deze LF al mooi wat ervaring opdoen om zich zo voor de toekomst klaar te stomen. Het ideale distributie voertuig voor zowel de ondernemer als de chauffeur.

Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf Rotra heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een vertrouwde en gerenommeerde One Stop Logistics Shop. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over land, warehousing, value added activiteiten en supply chain management zijn gebundeld in één flexibele organisatie.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions