FOX Global Logistics neemt de activiteiten van Bicycle Logistics Rotterdam over

FOX Global Logistics neemt de activiteiten van Bicycle Logistics Rotterdam over
20-02-2019 17:04 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM - FOX Global Logistics B.V. neemt per 01 Maart 2019 de bedrijfsactiviteiten van Bicycle Logistics Rotterdam over.

Bicycle Logistics Rotterdam is al jaren een bekende naam als het gaat om logistieke dienstverlening in de fietsenbranche. De klantgerichte instelling en het oplossend vermogen binnen dit bedrijf sluit perfect aan bij de dienstverlening van FOX Global Logistics. Het samengaan van deze twee bedrijven zorgt voor een uniek aanbod van logistieke diensten binnen de fietsbranche.

“De overname van Bicycle Logistics Rotterdam past bij de focus van FOX Global Logistics om een totaalpakket aan te kunnen bieden voor de fietsen branche. Met Supply Chain Management kunnen we met onze eigen logistieke diensten een klant compleet ondersteunen op elk vlak in de gehele keten. Vanaf het moment van verscheping van de goederen vanuit Azië tot zelfs aan huis geleverd bij de consument. Een unieke service volledig in eigen hand en compleet ontzorgd", aldus Norman de Vos, CEO en eigenaar van FOX Group Holding.

De fietsenbranche struikelt al langer over het feit dat maar weinig logistieke aanbieders de moeite nemen om een goed werkend logistiek plan aan te bieden. FOX Global Logistics wil hierin vooruitstrevend zijn en zich verder ontwikkelen binnen deze branche.

Peter Spruit, eigenaar van Bicycle Logistics Rotterdam, is verheugd met de overname. “Bicycle Logistics Rotterdam bundelt krachten met Fox Global Logistics. Fox Global Logistics neemt al onze activiteiten over hierdoor kunnen wij onze klanten nog meer bieden op gebied van Supply Chain Management. Vanaf geladen in het Verre Oosten tot aan geleverd bij de klant, zowel B2B als B2C.”

FOX Global Logistics is een internationaal opererende expediteur voor import en export van lucht -en zeevracht, douanezaken en warehousing. Het bedrijf is onderdeel van FOX Group Holding B.V. wat onder andere beschikt over meer dan 25 eenheden voor koeriers- en distributie werk. Daarnaast biedt FOX oplossingen voor order pick & pack en e-commerce fulfilment.

In september 2019 zal FOX verhuizen naar het nieuwe pand ‘The FOX BOX’ in Berkel en Rodenrijs, waar zij zich nog verder zullen uitbreiden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden