Chauffeurs Bram van Tuyl Int. Koel- en Vriestransport enthousiast over Code 95 training Thermo King Transportkoeling

Chauffeurs Bram van Tuyl Int. Koel- en Vriestransport enthousiast over Code 95 training Thermo King Transportkoeling
20-02-2019 12:03 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

[gesponsord artikel]

ROTTERDAM - Thermo King Transportkoeling is uw partner op het gebied van geconditioneerd vervoer. Dat gaat verder dan de verkoop en opbouw van koelmachines alleen. Bij geconditioneerd transport komt veel meer kijken, vandaar dat Thermo King Transportkoeling de Code 95 training “geconditioneerd transport & digitale tachograaf” ontwikkelde, die geldig is voor 7 uren. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op één van onze geplande cursusdagen op verschillende locaties in Nederland. Het is ook mogelijk om een “in company” training aan te vragen. Wij plannen dan één of meerdere dagen voor uw eigen medewerkers bij u op locatie. Zo ook bij Bram van Tuyl Int. Koel- en Vriestransport.

“Elk jaar is het een zoektocht om een Code 95 training te vinden die de chauffeurs aanspreekt en die aansluit op de dagelijkse praktijk”, vertelt John van Tuijl, technisch directeur. “We vinden het belangrijk dat zij er iets van op steken en de dag niet als vervelend of langdradig ervaren. We stelden het erg op prijs dat Thermo King Transportkoeling de training op onze eigen locatie kon geven.”

In company training

John van Tuijl heeft ter voorbereiding eerder een trainingsdag bijgewoond die werd gehouden in Venlo. “Daardoor wist ik inhoudelijk hoe interessant de cursus was. We hebben al onze 35 chauffeurs aangemeld voor een in company training. En omdat de training zo goed aansluit op onze werkzaamheden, qua voedselveiligheid en geconditioneerd transport, hebben we besloten ook enkele planners de training te laten volgen.”

Praktijkvoorbeelden

Grote vraag is natuurlijk hoe de chauffeurs de training hebben ervaren? John van Tuijl: “De chauffeurs waren erg enthousiast. De dag is voorbij gevlogen. Aangezien de trainer zelf ook ervaring ‘op de wagen’ heeft en er op een leuke manier veel praktijkvoorbeelden werden aangehaald, sprak dit de chauffeurs erg aan. Bij het onderdeel ‘digitale tachograaf’ werden praktijkvoorbeelden bekeken vanaf enkele eigen chauffeurskaarten, dit leverde mooie discussies op.”

John van Tuijl merkt dat de training een stuk bewustwording heeft opgeleverd. “Vooral de wetenschap hoe een koelmachine precies werkt en hoe belangrijk bijvoorbeeld de luchtcirculatie is, zetten de mannen flink aan het denken. Ook bij relatief eenvoudige zaken als start/stop, continu en ontdooicyclus is het voor de jongens goed om te weten wat er precies gebeurt.”

Vakidioot

Al met al is de firma Bram van Tuyl Int. Koel- en Vriestransport erg tevreden over de training. “De trainer is – positief bedoeld – een echte vakidioot met ervaring. Dat hoor je tussen de regels door en de chauffeurs herkennen dit. De praktijkvoorbeelden die steeds worden aangehaald, versterken dit alleen maar. Voor bedrijven in geconditioneerd transport is deze training echt de moeite waard, informatief en toegespitst op de praktijk. De tijd vliegt voorbij op deze cursusdag”, aldus John van Tuijl.

Mogelijkheden en data

Ook geïnteresseerd in deze Code 95 training “geconditioneerd transport & digitale tachograaf” die meetelt voor 7 uren Code 95? Inschrijven kan op de geplande trainingsdagen op één van onze servicevestigingen. De eerstvolgende cursus is op zaterdag 2 maart bij Thermo King Transportkoeling te Rotterdam (hoofdkantoor). Aanmelden kan via https://thermokingshop.nl/product-categorie/code-95/. U vindt hier tevens een overzicht van de geplande trainingingsdagen.

Wilt u, net als Bram van Tuyl Int. Koel- en Vriestransport, een incompany training voor de medewerkers van uw bedrijf? Stuur dan een bericht aan code95@thermoking.com.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,786
Diesel1,476

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden