Clicky


Hertz bereikt nieuw hoogtepunt met branded Eurowings-vliegtuig

Hertz bereikt nieuw hoogtepunt met branded Eurowings-vliegtuig [+video]
19-02-2019 13:53 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

HOOFDDORP - Hertz International heeft afgelopen week letterlijk een nieuw hoogtepunt bereikt door middel van de gloednieuwe opdruk van een Eurowings Airbus A320. De Airbus is in het beroemde Hertz-geel geschilderd en voorzien van het logo, om de speciale "vlieg-rij"-relatie die Eurowings en Hertz sloten in maart 2018 te eren. Ook de beroemde slogan van Hertz, "We’re here to get you there”, prijkt op het vliegtuig.

De onthulling van de nieuwe kleurstelling vond deze week plaats op de luchthaven van Düsseldorf in Duitsland. Met een speciale ceremonie werd de gezamenlijke verbintenis van de bedrijven gevierd, die passagiers van de luchtvaartmaatschappij een superieure klantervaring biedt, zowel in de lucht als op de grond. Nadat de lancering plaatsvond, begon de Airbus A320 aan zijn eerste vlucht in het nieuwe Hertz-geel naar Londen.

Eurowings, een dochteronderneming van Lufthansa Group, vliegt naar meer dan honderdvijftig bestemmingen in meer dan vijftig landen over de hele wereld. Het partnerschap van Hertz en Eurowings biedt de passagiers van de vervoerder toegang tot een ruime keuze aan autoverhuuropties van Hertz en Thrifty, samen met op maat gemaakte promoties en voordelen. Daarnaast verdienen leden van de Eurowings Boomerang Club een minimum van 500 Miles op hun Hertz-huren en 250 Miles op hun Thrifty-huren.

Vincent Gillet, Vice President Marketing Hertz International, zegt: "De speciale Airbus A320 met de merknaam Hertz is een uniek symbool van ons strategisch partnerschap met Eurowings en een gedeelde focus op klantexcellentie. Al bijna een jaar lang profiteren de passagiers van de luchtvaartmaatschappij van onze aantrekkelijke aanbiedingen voor autoverhuur en onze snelle diensten, zoals het boeken van een huurauto en het retourneren van voertuigen."

Oliver Wagner, General Manager en Chief Commercial Officer bij Eurowings voegt toe: "De vernieuwde Airbus A320 is de perfecte vliegende ambassadeur voor onze succesvolle samenwerking met Hertz. Eurowings en Hertz werken nauw samen om te voldoen aan de reisbehoeften van onze passagiers. We wensen onze Hertz-gele Airbus A320 veel gelukkige landingen toe!"

Het ontwerp en de speciale, met de hand gemaakte opdruk, is mogelijk gemaakt dankzij de nauwe samenwerking met een team van art directors, grafische ontwerpers, verfspecialisten, technici en ingenieurs op de luchthaven East Midlands in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.