Transport Online - MOLCT neemt belang in Den Hartogh Logistics

MOLCT neemt belang in Den Hartogh Logistics

MOLCT neemt belang in Den Hartogh Logistics
18-02-2019 12:07 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

TOKYO/ROTTERDAM - Vorige week hebben Den Hartogh Logistics en MOL Chemical Tankers Pte. Ltd. (MOLCT) aangekondigd een partnerschap aan te gaan in het wereldwijde chemicaliënvervoer. Volgens MOL verwerft het bedrijf twintig procent van de aandelen van het Rotterdamse Den Hartogh.

Als strategische partners bieden MOLCT en Den Hartogh Logistics hun klanten in de petrochemische industrie wereldwijde supply chain-oplossingen, die de tankervloot en depots van MOLCT combineren met de tankcontainervloot van Den Hartogh Logistics.

Pieter Den Hartogh, directeur van Den Hartogh Logistics: "We zijn echt opgetogen over deze alliantie en innovatie op het gebied van chemische logistiek. Deze strategische samenwerking combineert expertise, middelen en ondernemerschap om supply chain en end-to-end logistieke oplossingen te bieden voor onze klanten."

Bestaande diensten van tankcontainers door Den Hartogh Logistics en parceltankers door MOLCT zullen worden voortgezet en beide bedrijven zullen een wederzijds wereldwijd klantennetwerk verder ontwikkelen en hun concurrentievermogen versterken als dienstverleners van wereldwijde vloeibare chemische logistiek.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions