Clicky


Vrachtwagenchauffeur rijdt door na aanrijding

Vrachtwagenchauffeur rijdt door na aanrijding
14-12-2011 16:44 | Ongevallen | auteur de redactie
RIJSSEN - Politie Twente is op zoek naar een bestuurder van een kleine, donkerblauwe vrachtwagen die dinsdagmiddag 13 december omstreeks 13.30 uur op de Oude Morsweg in Rijssen een aanrijding heeft veroorzaakt, waarna hij is doorgereden.

Omstreeks 13.30 uur liep een 49-jarige man uit Nijverdal met een drietal collega’s op de Oude Morsweg in Rijssen. Vanuit tegenovergestelde richting kwam met hoge snelheid een donkerblauwe vrachtwagen rijden. De man uit Nijverdal maande de vrachtwagenbestuurder om snelheid te minderen omdat hij de snelheid van de vrachtwagen te hoog vond voor de verkeerssituatie op dat moment.

De vrachtwagenbestuurder minderde echter geen vaart. Toen de vrachtwagen langs de 49-jarige man reed, werd de man door de buitenspiegel van de vrachtwagen geraakt, waardoor de man zijn schouder bezeerde. De vrachtwagenbestuurder reed door, zonder te stoppen, hulp te verlenen en zijn identiteit kenbaar te maken.

Politie Twente verzoekt de bestuurder van de donkerblauwe vrachtwagen met dichte oplegger zich te melden bij team Rijssen-Holten van Politie Twente via 0900-8844.