Transport Online - Minder kijkers voor The Voice of Holland

Minder kijkers voor The Voice of Holland

Minder kijkers voor The Voice of Holland
16-02-2019 10:24 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Ruim 1,6 miljoen kijkers hebben vrijdagavond afgestemd op de halve finale van The Voice of Holland. Dat was goed voor een tweede plek op de lijst van best bekeken programma's van de dag, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Toch zijn het er minder dan vorige week, toen ruim 2 miljoen mensen afstemden op de talentenshow van RTL 4.

Kijkers zagen hoe Dennis van Aarssen, de band Navarone, Patricia van Haastrecht en Menno Aben doorgingen naar de finale. Quido van de Graaf en Mikki van Wijk vielen af, waardoor debuterend coach Lil' Kleine als enige geen talent meer in het programma heeft.

De top tien van de kijkcijferlijst werd genomineerd door NPO-programma's. Het best bekeken programma van de avond was het NOS Journaal van 20.00 uur, met ruim 2 miljoen kijkers. Nummer drie De Wereld Draait Door trok een publiek van 1,4 miljoen mensen. In totaal stond de NPO met acht programma's in de top tien, de overige twee noteringen waren met The Voice of Holland en Goede Tijden, Slechte Tijden voor RTL.

Splinter in de Politiek, het nieuwe programma van Splinter Chabot, de zoon van Bart Chabot, debuteerde op NPO 3 met 170.000 kijkers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,876
Diesel1,504

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen