Doneeractie voor oud-vrachtwagenchauffeur Ad Fens na ernstig ongeluk

Doneeractie voor oud-vrachtwagenchauffeur Ad Fens na ernstig ongeluk
12-02-2019 16:41 | Overig | auteur Redactie

HAGESTEIN - Op 4 december 2015 veranderde het leven van Ad Fens dramatisch. Van een hardwerkende vrachtwagenchauffeur veranderde hij, door een arbeidsongeval in Italië, in een man die bijna alleen nog maar op bed kan liggen. Alles wat hij graag deed kan hij nu niet meer.

Ad ligt inmiddels al meer dan drie jaar op bed met een beschadiging aan de zenuwbanen en verlamming in zijn onderbeen. Ad is inmiddels in verschillende ziekenhuizen behandeld met verschillende medicijnen en therapiëen maar zonder resultaat. Sterker nog de pijn is voor Ad alleen nog maar erger geworden, meldt zijn directe familie.

De dokteren in Nederland hebben gezegd dat hij er mee moet leren leven. Wat inhoudt dat Ad moet leren leven met 24 uur per dag, zeven dagen in de week, ondraaglijke pijn en bijna niet meer in staat om zelf te lopen.

In het Amerikaanse Minnesota is er een speciale kliniek, de Mayo Clinic, die geavanceerde behandelingen en onderzoek uitvoert. Mayo Clinic-patiënten hebben toegang tot de nieuwste beeldvormende en diagnostische hulpmiddelen die beschikbaar zijn, en er is een lange geschiedenis van Mayo Clinic-wetenschappers die geavanceerde technologieën voor patiëntenzorg ontwikkelen.

De kliniek staat erg hoog aangeschreven en is gespecialiseerd in het behandelen van moeilijke gevallen zoals Ad door middel van tertiaire zorg en de familie van Ad wil heel graag hun man en vader naar deze kliniek zien te krijgen om hem daar te laten behandelen tegen zijn ernstige pijn.

Omdat de kliniek in Amerika gevestigd is wordt de behandeling, die 30.000 euro kost, door de verzekering niet vergoed. Daarom is de familie middels GoFund een doneeractie gestart om Ad te laten behandelen. "Iedere euro helpt en zijn we dankbaar voor", aldus de vrouw van Ad.

Wilt u Ad en zijn familie helpen door een (kleine) bijdrage te storten? Klik dan hieronder om naar de doneeractie te gaan.

 

Geld inzamelen | Doneeractie.nlNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden