Overweg Beesel na ongeval afgesloten

Overweg Beesel na ongeval afgesloten
12-02-2019 12:16 | Algemeen | auteur ANP

BEESEL - De onbeveiligde overweg in het Limburgse Beesel, waar maandagavond een automobilist in botsing kwam met een trein, wordt dinsdag definitief gesloten. Dat hebben ProRail, de gemeente Beesel en de provincie Limburg gezamenlijk besloten.

Door de botsing op de Rayerveldsweg raakte de bestuurder van de auto, een 29-jarige man uit Helmond, gewond. De treinpassagiers bleven ongedeerd.

De gemeente Beesel had eerder besloten de overweg op te heffen, maar er loopt nog een bezwaartermijn. Na het tweede ongeluk binnen een jaar tijd besloten de betrokkenen meteen maatregelen te nemen. De afsluiting gaat om 13.00 uur in.

Volgens spoorbeheerder ProRail onderstreept het ongeluk "wederom de noodzaak van het opheffen, ondertunnelen of beveiligen van alle onbewaakte overwegen in Nederland''.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden