Vader 50 jaar en zoon 25 jaar werkzaam bij Otten Transport

Vader 50 jaar en zoon 25 jaar werkzaam bij Otten Transport [+foto's]
12-02-2019 09:27 | Transport | auteur Esther van der Wal-de Vries

HOOGEVEEN - Henk Akse en Rudi Akse, vader en zoon, hebben in de maand februari beiden een jubileum te vieren bij Otten Transport in Hoogeveen. Vader Henk Akse werkt 50 jaar bij Otten Transport en zoon Rudi 25 jaar.

De 69-jarige Henk Akse is op 10 februari 1969 begonnen bij Otten Transport. In het begin reed hij met een zandauto. Daarna heeft hij jaren op een truck met dieplader gereden. Voor Henk was dit zeer afwisselen werk. Henk vervoerde van alles van heftrucks, bomen tot boten en zelfs een keer een treinwagon. Voor Henk was dit zijn lust en zijn leven.

Momenteel rijdt Henk nog drie dagen in de week op een trekker met oplegger.

Zoon Rudi, 47 jaar oud, kwam op 1 februari 1994 bij Otten Transport werken. In eerste instantie als vrachtwagenchauffeur maar inmiddels werkt hij al jaren op de planning bij het bedrijf.

Otten Transport zit bij de familie Akse in het bloed want ook grootvader Akse heeft in de oorlog een paar jaar bij Otten Transport gewerkt. Helaas is de man al jong overleden.

Het meer dan 100-jarige Otten Transport werd opgericht door Hendrik Otten. Al vanaf de eerste kilometers liggen de wortels in het Drentse Hoogeveen, dat zich ontwikkeld heeft tot het transportcentrum van het Noorden. Gelegen aan de A28 en A37 biedt het een ideale verbinding naar zowel Nederland als Noord-Duitsland. Ondanks een gestage groei is het nog altijd een familiebedrijf; met een handen-uit-de-mouwen aanpak.

Het wagenpark bestaat uit meer dan 60 trekkers en ruim dit aantal aan tautliner- kasten- koelvries-opleggers en semi-diepladers met en zonder kraan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,763
Diesel1,470

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden