Clicky


 


Vrachtwagen vast in berm op parallelweg naast N283

Vrachtwagen vast in berm op parallelweg naast N283 [+foto]
11-02-2019 14:06 | Ongevallen | auteur Redactie

GENDEREN - Maandgaochtend 11 februari kwam een buitenlandse vrachtwagen in moeilijkheden toen hij op de parallelweg naast de N283 bij Genderen vast kwam te zitten in de natte berm toen de chauffeur een geparkeerde vrachtwagen wilde passeren.

Langs de parallelweg waren op dat moment graafwerkzaamheden bezig waarbij een kleine vrachtwagen geparkeerd stond. De buitenlandse chauffeur dacht daar wel langs te kunnen rijden maar de berm ter plaatse was behoorlijk zacht en de vrachtwagencombinatie zakte direct in de drassige bodem en kwam vast te zitten.

Gelukkig was tegenover een bedrijf dat de beschikking had over een flinke shovel die voor de combinatie werd geplaatst om de vrachtwagencombinatie weer lost te trekken. De klus was binnen een paar minuten geklaard.

Gelukkig voor de geschrokken chauffeur ging het allemaal heel snel, want de combinatie zakte bijna tot op de as, wat het lostrekken behoorlijk moeilijker zou hebben gemaakt.

Waarom de chauffeur de parallelweg heeft genomen is niet bekend. Hij had gewoon de N283 kunnen nemen en bij de rotonde 15 meter verderop kunnen afslaan, waar hij het bedrijf kon bereiken dat 75 meer verderop gelegen was. Waarschijnlijk heeft zijn navigatiesysteem niet de juiste route aangegeven.

Uiteraard was de vrachtwagenchauffeur geweldig blij en gaf na afloop een presentje dat hij in zijn cabine had liggen aan de shovelbestuurder, die dat dankbaar in ontvangst nam. Tja, dat zijn Genderenaren: “Kleine moeite, graag gedaan."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,273
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions