Clicky

 
Transport Online - Man doodgeschoten in Oss

Man doodgeschoten in Oss

Man doodgeschoten in Oss
11-02-2019 08:47 | Misdaad | auteur ANP

OSS - In Oss is maandagochtend een man doodgeschoten. Dat gebeurde in de Anna Bijnsstraat in die plaats. Daar waren rond 7.45 uur meerdere knallen te horen.

Hoewel de identiteit van het slachtoffer officieel nog moet worden vastgesteld, gaat de politie ervan uit dat het om een 43-jarige bewoner van de straat gaat. Het slachtoffer is geen bekende van de politie. De recherche doet onderzoek naar zijn achtergronden en kijkt daarbij ook naar mogelijke conflicten die een verklaring kunnen zijn voor wat er is gebeurd.

Volgens De Telegraaf is de man van Turkse komaf, en runde hij een schoonmaakbedrijf. Het lijkt erop dat de schutter hem heeft opgewacht, aldus de krant. Het slachtoffer werd zwaargewond gevonden op de parkeerplaats in de straat. Hulp mocht niet meer baten.

De politie is op zoek naar de dader of daders en heeft de straat afgezet voor onderzoek. Sommige mensen hebben kort na het schietincident een auto zien wegrijden met daarin zeker één persoon. De politie is op zoek naar informatie over de auto.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden