Clicky

 
Transport Online - Tien nieuwe opleggers voor Mooij Forwarding & Logistics

Tien nieuwe opleggers voor Mooij Forwarding & Logistics

Tien nieuwe opleggers voor Mooij Forwarding & Logistics
08-02-2019 11:55 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

MILSBEEK - Kässbohrer heeft tien Mega Curtainsider K.SCD M geleverd aan de Nederlandse logistieke dienstverlener Mooij Forwarding & Logistics B.V., partner van Kässbohrer sinds 2013. Het wagenpark van Mooij bevat al 60 Curtainsider K.SCD.

Mooij Forwarding & Logistics B.V. is een logistieke dienstverlener die vanuit haar locaties in Nederland, Duitsland en Polen transportdiensten levert van en naar Oost-Europa.

Tijdens de leveringsceremonie hielden Nico Mooij, CEO van Mooij Forwarding & Logistics B.V., en Frank den Ouden van Kässbohrer Sales Team een toespraak over het samenwerkingsverband.  

Nico Mooij verklaarde: "Mooij Forwarding & Logistics B.V. werkt sinds 2013 samen met Kässbohrer. We werken al met 78 dubbelstockopleggers met schuifzeil, waarvan er 60 van het type Kässbohrer Curtainsider K.SCD zijn. Vanwege de duurzaamheid en kwaliteit van de producten hebben we in 2018 geïnvesteerd in 10 Mega Curtainsider K.SCD M met flexibele laadcapaciteit. We zijn uiterst tevreden met de kwaliteit, duurzaamheid en operationele flexibiliteit van de voertuigen van Kässbohrer in onze vloot. Daar komt bij dat Kässbohrer onze aftersalesdiensten ondersteunt en goed kijkt naar wat onze operationele behoeften zijn. Hierbij hebben we besloten in 2019 te investeren in nog eens 20 K.SCD M." 

De K.SCD M is ontworpen voor een flexibele laadcapaciteit en heeft aan de binnenzijde een hoogte van 2950 mm. De hoogte van de koppelschotel van het voertuig bedraagt 950 mm. De capaciteit van de koppelingspen is 12.000 kg. De Mega Curtainsider van Kässbohrer is uitgerust met 5 x 2 verschuifbare steunpilaren aan de zijkant voor het vastzetten van de lading. Het chassis van het voertuig is vervaardigd uit hoogwaardig hoogvast S460 MC-staal, conform de norm ISO 1726.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats