Clicky

 
Transport Online - 150 euro boete voor 50 rijdende 'fotografen' na ernstig ongeval Duitse A1 [+foto's]

150 euro boete voor 50 rijdende 'fotografen' na ernstig ongeval Duitse A1

150 euro boete voor 50 rijdende 'fotografen' na ernstig ongeval Duitse A1 [+foto's]
08-02-2019 09:44 | Ongevallen | auteur Redactie

UNNA - De politie spreekt er schande van; rond de vijftig automobilisten en vrachtwagenchauffeurs maakten donderdag tijdens het rijden foto's van een ernstig ongeval op de Duitse A1.

Bij het ongeval, dat donderdag rond 11:36 uur plaatsvond in de richting van Bremen, waren vier vrachtwagens betrokken. Twee vrachtwagenchauffeurs, een Duitse en een Poolse chauffeur, raakten ernstig gewond. Een Belgische vrachtwagenchauffeur raakte lichtgewond.

Volgens de eerste bevindingen reed een vrachtwagen in op een file. Door de impact van de aanrijding botsten hierdoor vervolgens meerdere vrachtwagens op elkaar.

Het ongeval zorgde voor een lange file. Volgens de politie stond het verkeer stil tot een lengte van meer dan 20 kilometer.

Tijdens het ongeval probeerden automobilisten en vrachtwagenchauffeurs op de andere weghelft foto's te maken van het ernstige ongeval. Volgens de politie ontvangen de 50 overtreders een boete van 150 euro, een rijverbod van een maand en een punt op hun rijbewijs, wegens schending van de privacy en vanwege het verboden gebruik van een smartphone achter het stuur.


Meer foto's

 

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Verkeersinformatie

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,755

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions