Nieuwe DAF voor Bleekman

Nieuwe DAF voor Bleekman
07-02-2019 12:21 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BEEK - Na 13 jaar was het gisteren, woensdag 6 februari, eindelijk zover voor chauffeur Gudo Neijenhuis, hij kon weer plaatsnemen achter het stuur van een nieuwe DAF. Een echte chauffeur en vakman maar bovenal een trotse ambassadeur voor het merk DAF en de firma Bleekman. Na jaren lobbyen kon hij gisteren zijn nieuwe paradepaardje in ontvangst nemen.

Een full options XF Comfort Cab met de MX13 motor voorzien van 480pk. LED verlichting rondom, lederen super air stoelen, lucht geveerde cabine, camerasysteem, speciaal spuitwerk incl. blanke lak en fraaie verstralers in de grill. Aan niets ontbreekt het bij deze DAF. Bleekman heeft er meteen werk van gemaakt en heeft ook een nieuwe Benalu trailer aangeschaft. Waarvan de eerste as hefbaar is en de laatste as stuurbaar is. Een wendbare combinatie.

Bleekman uit het mooie Beek (Montferland) heeft het goed voor elkaar. Een mooi wagenpark, een ruime bedrijfslocatie en betrouwbaar en vakkundig personeel. Men levert producten en diensten aan bedrijven (aannemers, wegenbouwers, hoveniers, bestratings- bedrijven, enz.) én particulieren. Ook kun je bij hen terecht voor betonmortel, men heeft namelijk een betonstation.

Hydrauliek zit blijkbaar in het bloed van John en zijn medewerkers. Er is namelijk een uniek wisselsysteem ontwikkelt voor het snel wisselen van uitrustingsstukken ten behoeve van een autolaadkraan; ROTAQ.

Een veelzijdige ondernemer met de juiste mentaliteit. Kortom: fijn voor elkaar bij Bleekman.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden