Clicky


 


Willem Prinsen nieuwe CEO Koopman Logistics Group

Willem Prinsen nieuwe CEO Koopman Logistics Group
07-02-2019 12:16 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

LEEK - Per 1 april 2019 is Willem Prinsen benoemd tot CEO van Koopman Logistics Group in Leek. Koopman Logistics Group groeide de afgelopen decennia gestaag tot leidende dienstverlener in de autobranche.

Willem Prinsen is een ervaren algemeen directeur die zijn sporen heeft verdiend op commercieel en strategisch gebied. Hij deed een groot deel van zijn ervaring op bij TNT Express. Daar was hij ongeveer 25 jaar werkzaam in verschillende functies, waaronder als Managing Director van TNT Express in Duitsland. Op dit moment is Prinsen nog werkzaam bij Solidus Solutions in Oude Pekela.

Maurice de Wilde, CEO a.i. & CFO, kijkt uit naar de komst van Willem Prinsen: “De automotive-markt verandert en daardoor ook de behoefte van onze klanten. Samenwerking met onze klanten biedt kansen voor verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Een voorbeeld daarvan is de op blockchain gebaseerde toepassing voor digitalisering van logistieke automotiveprocessen, die we in 2018 hebben geïntroduceerd. Ook zijn we vorig jaar gestart met het rijden op de CO2-arme brandstof HVO, waardoor we onze activiteiten hebben verduurzaamd. De commerciële en operationele logistieke ervaring van Willem Prinsen gaat een belangrijke bijdrage leveren aan verdere ontwikkelingen van Koopman Logistics Group.”

Foto's

  • J.Roeland
    SMOLDERS
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,267
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats