Boskalis verwerft belangrijk contract voor transport LNG-modules

Boskalis verwerft belangrijk contract voor transport LNG-modules
07-02-2019 08:36 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

PAPENDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. heeft een contract verworven voor het transport van een groot aantal modules bestemd voor een Noord-Amerikaanse LNG-exportfaciliteit. De contractwaarde bedraagt circa 55 miljoen dollar met opties tot meerwerk met een waarde tot 30 miljoen dollar.

De werkzaamheden omvatten het logistiek management en transport van een groot aantal modules van een productiewerf in China naar Noord-Amerika. Het contract zorgt vanaf het tweede kwartaal 2021 tot het derde kwartaal 2022 voor een bezetting van twee high-end zware-ladingschepen met open achtersteven.

De strategie van Boskalis is gericht op de lange termijn macro-economische trends die de wereldwijde vraag opdrijven op onze markten: de groei van de wereldhandel, stijgende energieconsumptie, de groeiende wereldbevolking en de uitdagingen die gepaard gaan met klimaatverandering. Dit project komt tegemoet aan de stijgende energieconsumptie waarbij LNG een belangrijke schakel vormt in de energietransitie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden