Transport Online - Chauffeur duikt weg voor flitscamera om zo zijn overtreding te verbergen [+foto]

Chauffeur duikt weg voor flitscamera om zo zijn overtreding te verbergen

Chauffeur duikt weg voor flitscamera om zo zijn overtreding te verbergen [+foto]
06-02-2019 17:09 | Overtredingen | auteur Redactie

ESSEN - Op 17 januari jongstleden flitste de politie een vrachtwagen die lijkt autonoom te rijden. De werkelijkheid is echter anders.

De controle werd 's middags uitgevoerd in het Duitse Essen. Rond 16:40 uur reed de vrachtwagen buitensporig hard langs het controlepunt. Hij reed 21 kilometer te snel. Bij het vergroten van de foto wacht de agenten een verrassing: in de cabine is geen chauffeur te bekennen.

Uiteraard werd deze vrachtwagen niet bestuurd door een geest of reed het autonoom, integendeel, de chauffeur was weggedoken om zo onherkenbaar te blijven voor de camera en zijn overtreding te verbergen.

Wat de chauffeur zich echter niet realiseerde is dat de kentekenplaat genoeg informatie geeft aan de politie over de eigenaar en de chauffeur van de vrachtwagen.

De politie ontdekte dat de chauffeur minstens 100 meter op deze manier had gereden en zo zowel zichzelf als andere weggebruikers in gevaar had gebracht met zijn gedrag. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de chauffeur.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,266

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions