Clicky

 
Transport Online - Nieuw distributiecentrum voor Caldic op bedrijvenpark Het Klooster

Nieuw distributiecentrum voor Caldic op bedrijvenpark Het Klooster

Nieuw distributiecentrum voor Caldic op bedrijvenpark Het Klooster
06-02-2019 13:34 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NIEUWEGEIN - WDP Development NV koopt een perceel bouwgrond van bijna 26.000 m2 op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein. Op de kavel realiseert het bedrijf een bedrijfspand voor Caldic Ingredients Benelux. Nog in dit kwartaal start de bouw van het distributiecentrum. De oplevering wordt verwacht begin
2020.

Caldic Ingredients gaat het nog te bouwen pand in Nieuwegein gebruiken bij het produceren, opslaan en distribueren van grondstoffen voor de voedingsindustrie. Dit past goed bij de plannen van andere bedrijven in het zuidelijk deel van Het Klooster waar ook voedselproductie en logistiek plaatsvindt. Wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken: "Ik vind de vestiging van Caldic op Het Klooster weer een mooie toevoeging aan de activiteiten. Hiermee komt ook Het Klooster Zuid meer tot ontwikkeling."

Strategische ligging

In dit kwartaal start WDP op het aangekochte perceel met de bouw van een modern en duurzaam distributiecentrum van ruim 15.000 m2. De heer Assink, directeur WDP Development NV: "Wij zijn erg blij met de samenwerking met Caldic. De strategische ligging van het bedrijvenpark Het Klooster ondersteunt de uitbouw van hun activiteiten en vormt een solide basis voor een partnership op lange termijn."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions