Transport Online - Venijnige toon in Twitterstrijd over Meghan

Venijnige toon in Twitterstrijd over Meghan

Venijnige toon in Twitterstrijd over Meghan
03-02-2019 10:41 | Buitenland | auteur ANP

LONDEN - Meghan Markle, de vrouw van de Britse prins Harry, heeft het op social media zwaar te verduren. Hoe vriendelijk ze ook glimlacht en geïnteresseerd is in de goede doelen die ze bezoekt, een groep trollen maakt haar genadeloos af onder hashtags als #Megxit.

De Amerikaanse actrice wordt uitgemaakt voor heks, zwarte weduwe of hoer. Haar zwangere buik zou nep zijn. "Op sommige dagen lijkt ze witter en op andere dagen zwarter. Moet beslissen welk ras ze wil zijn als ze wakker wordt'', is een van de racistische commentaren.

De venijnige commentatoren betwijfelen of ze echt gestudeerd heeft (ze is afgestudeerd in internationale betrekkingen en theaterwetenschap) en of het pakje Smint dat op een foto in haar auto te zien was betekent dat ze betaald wordt voor product placement. Anderen verwijzen ronduit naar onthoofdingen van vroegere Engelse royals.

Kensington Palace maakte deze week bekend dat er overuren gemaakt worden om al het venijn van de social media te behandelen. Sommige mensen worden geblokkeerd, anderen aangegeven bij de politie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions