Transport Online - Twee jubilarissen bij Combex Bouwlogistiek door collega's in het zonnetje gezet [+foto's]

Twee jubilarissen bij Combex Bouwlogistiek door collega's in het zonnetje gezet

Twee jubilarissen bij Combex Bouwlogistiek door collega's in het zonnetje gezet [+foto's]
02-02-2019 14:48 | Transport | auteur E. van der Wal-de Vries

EASTERMAR - Vandaag, zaterdag 2 februari 2019 werden twee medewerkers van Combex Bouwlogistiek uit het Friese Eastermar in het zonnetje gezet omdat ze beiden 25 jaar werkzaam zijn bij het bedrijf en Transport Online was erbij.

De eerste jubilaris, Wybe Hogendorp, is op 31 januari 1994 begonnen als chauffeur op een steenwagen in het bouwmaterialen vervoer tussen Nederland en Duitsland. Later werd hij chauffeur exceptioneel transport. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als chauffeur is hij Minne Postumus gaan ondersteunen op de afdeling exceptioneel transport binnen de Combex Groep als manager.

In de loop der jaren raakte Wybe steeds meer onder de indruk van het exceptioneel transport en is samen met Minne binnen Combex deze specialisatie uit gaan breiden. De beide mannen hebben daar behoorlijke prestaties geleverd die in binnen- en buitenland Combex een naam hebben gegeven in het speciaal transport waarbij adviseren en organiseren van de passende transportmiddelen de hoofdzaak was.

De tweede persoon die zijn 25-jarig jubileum bij Combex Bouwlogistiek viert is Freddy Bouma. Freddy startte zijn loopbaan op 7 februari 1994 als administratief medewerker. Na een aantal jaar is hij mede-aandeelhouder geworden en heeft, door zijn kennis en ervaring van de bouwmaterialen tak voor wat betreft tarifering en sturen van automatiseringsprocessen binnen de Combex groep, een belangrijk onderdeel gemaakt.

De jarenlange inzet van deze twee personen samen met de hele groep medewerkers binnen Combex Bouwlogistiek heeft geresulteerd in een transportgroep met een klinkende naam in de nederlandse bouw- en transportwereld.

Een bedrijf met twee vestigingen in Eastermar en Emmer Compascuum met een groep gemotiveerde werknemers van ongeveer 185 personen en samen met de chartergroep dagelijks 165 eenheden langs de weg.

Zaterdag in alle vroegte werd er bij Combex Bouwlogistiek verzameld. Zo'n 25 trekkers, waaronder de eerste speciaal transporttrekker van Combex, en tien begeleidingsbussen werden opgesteld om rond 08:30 uur richting het woonadres van Wybe Hogendorp te vertrekken. 

De 1x4 assige transporttrekker werd opgesteld voor de woning van Wybe en zijn gezin. De andere 24 trekkers stelden zich op in een cirkel in het midden van het dorp Eastermar. Onder begeleiding werd Wybe vanaf zijn woonhuis naar het centrum gereden en werd daar welkom geheten door een dertigtal collega's.

Gezamenlijk reed men door Eastermar naar Jistrum waar onder het genot van een hapje en een drankje de jubilaris(sen) in het zonnetje werd(en) gezet.

Freddy, de andere jubilaris, had er bewust voor gekozen vandaag liever niet in de volle belangstelling te staan.


Meer foto's

klik op de foto's voor een vergroting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions