Oproepen

Hieronder vindt u oproepen van bezoekers. Heeft u zelf een oproep? Zoekt u iemand die u al een tijd uit het oog bent verloren? Binnenkort een reünie? Meldt uw oproep op deze site! Hiervoor kunt u zich registreren en een nieuwe oproep plaatsen.

Wie helpt mij met spoed als scriptiebegeleider?

22-05-2017: Ik ben met spoed op zoek naar een betrouwbaar persoon die als scriptiebegel;eider voor mijn HBO scriptie met als onderwerp "Risicomanagement in de logistieke sectors" wil optreden voor een periode van drie maanden tegen een kleine vergoeding. Je kunt er zelf misschien ook nog wat van leren of opsteken, want is een vakgebied dat in de logistieke sector nog van toepassing moet gaan worden. De persoon moet ervaring hebben in de logistieke sector en een afgeronde HBO of universitaire of MBA opleiding hebben gevolgd en raakvlakken heeft met economie of aanverwante vakgebieden.
Ik moet uiterlijk eind deze week mijn aanmeldingsformulier hebben verstuurd. De locatie in Nederland is niet van belang, want ben bereid om daarvoor de reizen en ook is het deels digitaal.
Mijn telefoonnummer is 0648747607.

ik hoop wat van iemand te horen,

Fred Welboren

Uw reactie kunt u sturen naar Fred Welboren:
e-mail: klik hier!


Giro de Kika

05-03-2017: Goedemorgen wie o wie kan ons helpen wij zijn op zoek naar sponsoren die ons willen steunen voor diesel en tol geld voor onze 3e auto die meegaat naar Italië wij hebben nu 2 auto's volledig gesponsord nl Auto van Peter Appel Transport ui Midden meer en een auto van van Rooi meat uit Helmond onze 3e auto is van STB en deze moet nog voorzien worden van Diesel en tol het bank rekening nr is NL 02 INGB0001127027
onder vermelding van Trucks voor Kika

Uw reactie kunt u sturen naar Baelemans:
e-mail: klik hier!


Transportrisico

Snelle Links
Nieuwsbrief

 

 
 

Elke werkdag het laatste nieuws in uw postvak

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Monday 18 September t/m Sunday 24 September:

Voor alle rijverboden van deze week klikt u hier!

Meer rijverboden
Video v/d dag

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

Volg TO 24/7 via

facebook twitter LinkedIn Pinterest Volg ons op Instagram!

dbs2