Clicky


Bijna 45 jaar in dienst bij Selman Transporten: 'Theo Martens heeft een wereldprestatie neergezet!'

Bijna 45 jaar in dienst bij Selman Transporten: 'Theo Martens heeft een wereldprestatie neergezet!'
24-10-2017 09:37 | Overig | auteur Redactie [FE]

HUISSEN - Bijna vijfenveertig jaar in dienst bij een en dezelfde werkgever. Dat is een prestatie van wereldklasse. "En dan te bedenken dat Theo nagenoeg geen dag verzuimd heeft en weken van meer dan veertig uur werken heel gewoon vindt", vertelt Arno Driessen, directeur van Selman Transporten. Vrijdag 27 oktober is het voor 65-jarige Theo Martens de laatste werkdag bij het bedrijf.

Selman Transporten is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoeren van bloemen en planten. Het bedrijf zorgt voor de juiste verbinding tussen de verschillende schakels binnen de sierteeltketen in Nederland en Duitsland. Naast het transport is Selman ook een belangrijke speler op het gebied van overslag van planten. Hier werkt Theo Martens, de laatste twintig jaar voornamelijk als voorman hal/wagenparkbeheerder.

Ze zullen elkaar missen: Theo Martens en iedereen bij Selman Transporten. Theo kent het bedrijf als geen ander. Altijd en overal inzetbaar. Zelfs de laatste maanden nog als chauffeur. Over teveel werk of extra werk klaagde hij nooit. Als voorman hal-/en wagenparkbeheerder gaf hij het goede voorbeeld.

"Hij is loyaal, trouw, recht door zee. Heeft een eigen mening, maar staat open voor andere", aldus Driessen, die ook Theo's verantwoordelijkheidsgevoel prijst. "Nergens te beroerd voor en alles deed hij in teken en belang van het bedrijf. Zo iemand verdient eigenlijk een lintje!"

Arno zelf zal het dagelijks kopje koffie, elke ochtend steevast om 07:30 uur met Theo als voorman missen. Dan werd de dag doorgenomen. Theo zal de hal missen en zijn collega's. Theo zal meer thuis kunnen zijn bij zijn vrouw Henny, klussen bij zijn beide zonen Jos en Rick en er als opa zijn voor zijn drie kleindochters. En uiteraard meer tijd nemen voor zijn sport bij schietvereniging Strijdlust.

Voor de collega's, familie, relaties en kennissen is er vrijdag 27 oktober vanaf 17:30 uur in de kantine van Selman Transporten een voor ieder toegankelijk 'feestje met een krat bier en hapjes op tafel'.