Clicky


DAF FAR XF 460 SSC bakwagen voor HSF Logistics

DAF FAR XF 460 SSC bakwagen voor HSF Logistics
28-07-2017 17:17 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

WINTERSWIJK - Vandaag, vrijdag 28 juli, heeft Bakker Bedrijfswagens Winterswijk de sleutels overhandigd van een fraaie DAF FAR XF 460 SSC bakwagen.

Dit voertuig zal worden ingezet voor nationale en internationale distributie van levensmiddelen en is van diverse comfortabele opties voorzien. De nieuwe laadbak en koelmachine zijn door de werkplaats van HSF zelf opgebouwd.

HSF Logistics is dé specialist in geconditioneerde voedingsmiddelenlogistiek en de daaruit voortvloeiende dienstverlening zoals fijnmazige distributie, (gekoelde) op- en overslagmogelijkheden, emballageverhuur en emballagereiniging. HSF Logistics biedt een totaalpakket, waarbij alle schakels binnen de logistieke keten overgenomen kunnen worden. HSF Logistics beschikt over eigen EG gecertificeerde koel- en vrieshuizen, een ultramodern wagenpark, state-of-the-art reinigingsinstallaties, full-service emballagesystemen en geavanceerde administratieve ondersteuningssystemen.

Vanuit de logistieke centra in Nijmegen, Winterswijk, Barendrecht en Neuenkirchen-Vörden (D), kantoren in Groot-Brittannië en Polen en partners in Slovenië en Denemarken kan HSF Logistics de continuïteit bieden die de opdrachtgevers wensen.