Clicky


Alle truck- en trailermerken én een wereldprimeur op Transport Compleet Gorinchem

Alle truck- en trailermerken én een wereldprimeur op Transport Compleet Gorinchem
22-06-2017 09:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

GORINCHEM - De complete transportbranche is vertegenwoordigd op Transport Compleet 2017 in Evenementenhal Gorinchem. Met oude bekenden en nieuwkomers. Mammoet Europe keert na enkele jaren afwezigheid terug op Transport Compleet. Een prominente nieuwkomer is Apollo Vredestein. Deze Nederlandse bandenproducent neemt voor het eerst deel aan een Transport Compleet-beurs.

Mammoet Europe keert niet alleen als exposant terug op de beursvloer. De specialist in zwaar hijswerk en multimodaal transport maakt ook onderdeel uit van het kennisprogramma. Mammoet informeert bezoekers voorafgaand aan de beurs over lading zekeren. Een ander speerpunt uit het programma van Transport Compleet is platooning. De populariteit van deze techniek neemt flink toe in de logistieke wereld, waarbij vrachtauto’s elektronisch aan elkaar gekoppeld zijn. Platooning wordt onder andere tijdens een presentatie nader belicht op Transport Compleet.

Alle truckmerken en trailers- en carrosseriebouwers

De organisatie van Transport Compleet maakt verder bekend dat de zeven grote truckmerken aanwezig zijn in Gorinchem: MAN, Volvo, Renault, Iveco, Scania, Mercedes en DAF. Daarnaast is het aanbod trailers en carrosseriebouwers uitgebreid. Deelnemers zijn onder andere Krone, Schmitz, Bruinenberg (DOLL), De Graaff Carrosserie en Booi Karrosserieën.

Tijdens Transport Compleet pakt Lamboo Repair groots uit met diverse noviteiten. Bovendien viert het bedrijf haar 60-jarig jubileum. Een andere exposant die spectaculair gaat uitpakken is Wijlhuizen. De distributeur van onder meer truck- en trailerdelen organiseert meerdere activiteiten zowel in de hal als op het buitenterrein. Net als Wijlhuizen biedt Iveco ook een activiteit aan op het buitenterrein. Iveco geeft het demo rijden, wat een succes was in Hardenberg, een vervolg in Gorinchem. Tot slot vindt de bezoeker op het buitenterrein zowel voor als achter de hal een grote diversiteit aan trucks en trailers.

Wereldprimeur in Gorinchem

Als klap op de vuurpijl voor Transport Compleet Gorinchem kan de organisatie een klein tipje van de sluier oplichten: er komt een wereldprimeur op de beursvloer. Meer details mogen nog niet bekend worden gemaakt. “Maar we zijn enorm trots om dit nieuws al te melden aan de branche. Het is onze missie om de markt in staat te stellen om een beeld te krijgen van hun toekomst. Deze wereldprimeur gaat daar zeker aan bijdragen”, zegt Vincent Bilanovic namens de organisatie.

Openingstijden Transport Compleet Gorinchem

Transport Compleet wordt georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem op 5, 6 en 7 september 2017. De openingstijden zijn op alle dagen van 14.00 tot 22.00 uur.