Clicky


Interval Expeditie, voorheen C. van Dijk & Zn. Expeditie, failliet verklaard

Interval Expeditie, voorheen C. van Dijk & Zn. Expeditie, failliet verklaard
03-05-2017 11:29 | Faillissementen | auteur Redactie [FE]

VOLKEL - Voor de rechtbank van Oost-Brabant is op dinsdag 2 mei transportbedrijf Interval Expeditie failliet verklaard. Dit transportbedrijf stond echter tot 1 mei bekend als C. van Dijk & Zn. BV. Op 1 mei wijizigde het bedrijf echter de bedrijfsnaam naar Interval Expeditie BV blijkt uit gegevens van de Kamer van Koophandel.

Het is niet bekend hoeveel werknemers er bij het failliete bedrijf werkzaam waren. De curator van het bedrijf, mr. Arnoldus, was woensdagochtend niet bereikbaar voor een verdere toelichting op het faillissement.

Het bedrijf is vooral actief in (geconditioneerd) vervoer en op- en overslag van goederen. Het bedrijf is, volgens de eigen bedrijfswebsite, HACCP gecertificeerd. Het bedrijf is tevens actief in de eierexport en -handel.

Volgens eigenaar van Dijk is alleen het expeditie gedeelte van het bedrijf failliet verklaard en gaat het transport gedeelte gewoon door. Dat laat hij woensdagmiddag aan Transport Online werken. Het faillissement komt volgens Van Dijk doordat de activiteiten in de expeditie terugliepen.