Clicky


Nieuwe GINAF 6x4 voor G.A.H. de Klomp

Nieuwe GINAF 6x4 voor G.A.H. de Klomp
16-01-2017 10:05 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DE KLOMP - Na vijftien jaar trouwe dienst heeft G.A.Hardeman de Klomp B.V. zijn GINAF M3331 ingeruild voor wederom een GINAF. Door veranderingen in de werkzaamheden was het niet strikt noodzakelijk meer om een 6x6 terug te krijgen maar laadvermogen, wendbaarheid, betrouwbaarheid, stabiliteit en aslastverdeling stonden wel boven aan het wensenlijstje. De GINAF X6 3232-CS heeft al deze punten in zich verenigd.

Door de Wide Spread opstelling van het oersterke DAF H1355 tandem in combinatie met de hydraulische vering en achterasbesturing krijg je een zeer wendbare en stabiele vrachtwagen met een totaal GVW van 32 ton. Door te kiezen voor een chassis met een Construction cabine en 13R22.5 banden op de achterassen krijg je een voertuig met een grotere bodemvrijheid dan bij een On-Road cabine. Daardoor is deze GINAF uitermate geschikt om de aan en afvoer van containers en dergelijke op iedere gewenste locatie uit te voeren.

De 410 pk sterke motor, in combinatie met een AS-Tronic versnellingsbak en een MX-motorrem zorgen samen voor een zeer comfortabele manier van het aandrijven en het tot stilstand brengen van het voertuig. Indien gewenst kan de chauffeur te allen tijde de automatische versnellingsbak ook nog manueel bedienen. Verder is de truck onder andere voorzien van een containerzaksysteem om de optrekhoek van de containers te verkleinen en diverse comfort verhogende opties zoals een Truckphone, camerasysteem en diverse extra verlichting welke door de leverende dealer GINAF Service Ederveen opgebouwd zijn. De overbouw van de kraan en het leveren en monteren van het Hyva haakarm systeem is door Pater VOF uit De Klomp geheel na wens van de klant uitgevoerd.

Tevens heeft Hardeman nog geïnvesteerd in een compleet nieuwe multifunctionele Roda container wat het tot een prachtig geheel maakt.

Met deze nieuwe GINAF X6 3232-CS kan G.A. Hardeman de Klomp B.V. elke klus weer klaren in iedere binnenstad met milieu zones.