Clicky


NiCx viert jubileum met nieuwe LAG bulkopleggers

NiCx viert jubileum met nieuwe LAG bulkopleggers
26-09-2016 16:39 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BREE(B) - Het truck- en bulkoplegger verhuurbedrijf NiCx viert deze maand zijn 10-jarig bestaan. Naast dit belangrijke jubileum breidt het bedrijf nog verder uit met de aankoop van twee nieuwe LAG bulkopleggers.

Consistente groei

NiCx heeft voldoende reden om te vieren. Het bedrijf werd in 2006 opgericht door transportbedrijf Verhaar Nieuwkoop BV. NiCx begon met het verhuren van één oplegger aan een charter. Doorheen de jaren groeide de verhuurder gestaag door en dit voornamelijk in de bulksector. De consistente groei werd gevoed door de kwalitatieve dienstverlening van een betrouwbaar en capabel team. Nu bestaat de verhuur vloot hoofdzakelijk uit kiepende bulkopleggers. Ook dit jaar heeft het bedrijf zijn wagenpark verder aangedikt. Deze maand bereiken ze daarbovenop ook nog een belangrijke mijlpaal met hun 10-jarig jubileum.

Klantgerichte kwaliteit

Dankzij de positieve reacties van de klanten breidde de Nederlandse verhuurder zijn wagenpark nogmaals sterk uit met de aankoop van nieuwe LAG bulkopleggers. De nieuwe bulktrailers hebben een volume van 61 m³ met een eigen kipgroep.

Eigenaar Hanno Verhaar verklaart zijn keuze voor LAG Trailers: “Voor de verhuur hebben wij een goede oplegger nodig en LAG levert de kwaliteit die wij wensen.”