Clicky


IVECO vernieuwt volledig op Transport Compleet 2016

IVECO vernieuwt volledig op Transport Compleet 2016
24-08-2016 10:14 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

GORINCHEM - Tijdens Transport Compleet 2016 in Gorinchem, dat plaatsvindt op 6, 7 en 8 september aanstaande, presenteert het Italiaanse truckmerk de IVECO Daily Euro-6 range, de IVECO New Stralis modeljaar 2016 en de IVECO Stralis NP (400pk krachtige truck met CNG en/of LNG als brandstof). Dit alles vindt u op stand 274 in de EvenementenHal Gorinchem, waar IVECO u met een nieuw stand concept zal ontvangen.

IVECO New Stralis modeljaar 2016

In juni 2016 presenteerde IVECO de eerste beelden van de nieuwe generatie Stralis. Met een ruim pakket aan technologische vernieuwingen waaronder een nieuwe achterwiel ophanging, nieuwe chassis lay-out en nieuw Can-bus systeem zorgt IVECO voor een verbetering van kwaliteit, betrouwbaarheid en robuustheid.

Door de toepassing van Hi-eSCR uitlaatgasbehandeling, geoptimaliseerde achteras-ratio’s, GPS predictive cruise-control, Hi-Cruise en real time rijstijladviezen zorgt IVECO voor een aanzienlijke verlaging van het brandstofverbruik, wat de Stralis de ultieme TCO-kampioen maakt. De New Stralis is daarnaast voorzien van de nieuwe 12-gangs Hi-Tronix automatisch schakelende versnellingsbak met de beste overbrengingsspreiding in de markt en modulair en zeer onderhoudsvriendelijk concept.

IVECO toont in Gorinchem de IVECO New Stralis XP in heuse “All-Blacks uitvoering.” Het Nieuw Zeelands rugbyteam, de All Blacks, zijn regerend wereldkampioen. IVECO is al jarenlang sponsor en partner rondom de wedstrijden en toernooien die het team speelt in Europa. De XP uitvoering van de Stralis komt samen met een aantal fleetmanagement-tools waaronder TCO-adviezen, duurzaamheidsrapportages, Uptime garantie en IVECO Elements reparatie & onderhoudsovereenkomst.

IVECO Stralis NP met 400pk sterke gasmotor en automaat

Naast de dieseluitvoering van de nieuwe Stralis toont IVECO de nieuwe standaard voor duurzaam transport: De IVECO Stralis NP met 400pk en 1700Nm krachtige aardgasmotor, 12-gangs automatische EuroTronic versnellingsbak en ruime Hi-Way cabine.

Afhankelijk van de inzet kan er af-fabriek worden gekozen voor CNG als brandstof, een combinatie van CNG en LNG (800 kilometer actieradius) of twee LNG-brandstoftanks. De laatste optie zorgt ervoor dat de Stralis NP een actieradius bereikt van maar liefst 1500 kilometer.

De inzet van de Stralis op aardgas vermindert de uitstoot van CO2 met 15%, de uitstoot van NOx met 70% en de fijnstofuitstoot met 99%. IVECO, “uw partner voor duurzaam transport” wordt bevestigd met de introductie van de IVECO Stralis NP met 400pk.

IVECO Daily Euro-6

Kracht en efficiency worden met de IVECO Daily gecombineerd om elke opdracht succesvol te af te ronden. Sinds de invoering van de Euro-6 emissienorm voor lichte bedrijfswagens is de motorenrange van de IVECO Daily uitgebreid van 120pk(32Nm) tot 210pk(470Nm). De Daily is uniek in de markt met configuraties van de comfortabele en brandstof besparende 8-traps Hi-Matic automatische versnellingsbak en motoren zónder AdBlue.

De Daily Euro-6 is een echte businesspartner. Dit gaat verder dan alleen veilig en snel de rit van A naar B af te leggen. Het functionele dashboard is erop gericht om de ondernemer tot dienst te zijn.

Met de Daily Business Up app maakt u via Bluetooth connectie met de DAB radio van de Daily. Middels deze app ontvangt u real time rijstijladviezen om de brandstofefficiency te vergroten, heeft u een professioneel Sygic GPS navigatiesysteem aan boord, kunt u het multimediasysteem aansturen en vindt u altijd de dichtstbijzijnde IVECO-dealer.