Clicky


Nieuw distributiecentrum van Wasco vandaag opgeleverd

Nieuw distributiecentrum van Wasco vandaag opgeleverd
01-07-2016 19:02 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

APELDOORN - VDR Bouwgroep uit Deventer heeft de nieuwbouw van het distributiecentrum van Wasco op de Ecofactorij te Apeldoorn op vrijdag 1 juli conform planning opgeleverd. Het nieuwe distributiecentrum van maar liefst 18.000 m² is zeer duurzaam gebouwd conform de BREEAM Excellent norm.

Vanaf de start van het project in oktober 2015 is er door de verschillende partijen zeer intensief samengewerkt.  Het projectteam van Wasco heeft samen met VDR Bouwgroep, Van Tilburg Installatietechniek en Van Dalen Installatietechniek keihard gewerkt om een modern en duurzaam distributiecentrum neer te zetten. En dat is gelukt!

Het nieuwe pand biedt ruimte om zowel grootgoed als kleingoed op het gebied van sanitair, verwarming en onderdelen gecombineerd te leveren. Van drie door het land verspreide distributiecentra gaat Wasco nu over naar twee centraal gelegen DC’s. Dit geeft Wasco de mogelijkheid om diverse nieuwe (logistieke) systemen in gebruik te nemen. Hierdoor is er meer ruimte om specifieke logistieke wensen van onze  klanten nog beter in te vullen en zijn er meer mogelijkheden om het assortiment verder uit te breiden. 

De ingebruikname van dit nieuwe DC is een belangrijke stap in de verdere groei en ontwikkeling van Wasco.