Clicky


Ruud de Wild krijgt radioprogramma bij BNR

Ruud de Wild krijgt radioprogramma bij BNR
01-07-2016 14:21 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - Ruud de Wild keert terug op de radio. De voormalige 538-dj krijgt een dagelijks programma bij BNR Nieuwsradio. Vanaf maandag 5 september presenteert Ruud de Wild elke middag het nieuwe programma BNR Ask Me Anything.

BNR Ask Me Anything beantwoordt vragen over een actuele thema's, variërend van de Panama Papers tot de brexit. BNR-luisteraars kunnen de vragen stellen via Twitter, Instagram, Facebook, WhatsApp en Snapchat. "Werken bij BNR Nieuwsradio en zeker met dit programma is een grote eer voor me'', zegt Ruud de Wild, die vorig jaar tegen zijn zin moest stoppen met zijn middagshow op 538. "Het sluit bovendien naadloos aan bij de nieuwe weg die ik ben ingeslagen."

BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich: "Het is geweldig dat Ruud de Wild voor BNR Nieuwsradio heeft gekozen. Hoe gaaf is het dat de Marconi-winnaar van 2015 elke dag bij ons te horen is! BNR Ask Me Anything is een programma dat Ruud op het lijf is geschreven met een grote plaats voor social media."

Ruud de Wild was met zijn show Ruuddewild.nl sinds 1999 te horen op 3FM, Radio 538, Qmusic en sinds 2010 weer op Radio 538.