Clicky


Mandersloot breidt distributienetwerk uit naar Litouwen

Mandersloot breidt distributienetwerk uit naar Litouwen
24-06-2016 19:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SCHERPENZEEL - Mandersloot breidt wederom uit, en bediend vanaf heden ook de Litouwse markt. De Mandersloot Group is vooral bekend van haar sterke distributienetwerken in Oost-Europa en jarenlange ervaring in het vervoer van onder meer bloemen en planten, levensmiddelen, algemene en hoogwaardige goederen.

Algemeen directeur Ronald Mandersloot: “De stap om onze dienstverlening uit te breiden naar Litouwen is een logisch vervolg op de voortdurende groei die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Wij zijn goed uitgerust om ook de Litouwse markt onder onze strenge kwaliteitseisen te bedienen, en willen onze klanten hiervoor graag de mogelijkheid bieden. Geografisch gezien sluit het goed aan op ons bestaande transportnetwerk, en de groeiende economie biedt interessante kansen voor de toekomst.”

De uitbreiding naar Litouwen is de laatste in een reeks ontwikkelingen waarbij de Mandersloot Groep zijn positie als marktleider in geconditioneerd vervoer naar Oost-Europa heeft versterkt. De uitbreiding van verschillende vestigingen, een zeer moderne vloot en de constante drang naar innovatie en verbetering zijn kenmerkend voor de ontwikkeling van de Mandersloot Groep in de afgelopen jaren.

Naast de dagelijkse vertrekken naar Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië en Bulgarije omvat het netwerk van Mandersloot vanaf heden dagelijks vertrek met volle vrachten en tweemaal per week vertrek met groupage naar Litouwen.