Clicky


Agenten over de kop tijdens spoedrit

Agenten over de kop tijdens spoedrit
29-05-2016 10:18 | Binnenland | auteur ANP

DEN BOSCH - Twee agenten zijn in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt toen ze in Den Bosch met de dienstauto over de kop vlogen. De twee waren op weg naar een melding van een steekincident en botsten op een personenauto.

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Oude Vlijmenseweg en de Vlijmenseweg in Den Bosch. De politieauto en personenauto kwamen tegelijk de kruising op en konden elkaar niet meer ontwijken. Door de harde klap, vloog de politieauto over de kop.

De agenten raakten bij het ongeluk gewond, maar waren aanspreekbaar. Ze zijn net als de inzittenden van de andere auto naar het ziekenhuis gebracht, waar werd bekeken of ze naar huis kunnen. In de loop van de middag maakte de politie bekend dat het duo inderdaad weer naar huis kon. "Het gaat gelukkig goed, net als met de andere betrokkenen''.

Een derde auto werd geraakt door de lichtbak die door het ongeluk van het politievoertuig losraakte. Deze bestuurder kwam met de schrik vrij.

Bij het steekincident, waar de agenten naar op weg waren, raakten een man en vrouw gewond. De vrouw is aangehouden en zit vast. De politie houdt er rekening mee dat problemen in de relationele sfeer de reden waren voor het steekincident.