Clicky


Kerry Logistics benoemt nieuwe Managing Director voor België en Nederland

Kerry Logistics benoemt nieuwe Managing Director voor België en Nederland
26-05-2016 14:03 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BRUSSEL - De Aziatische logistieke groep Kerry Logistics Network Limited heeft Daniel Hegwein benoemd tot Managing Director voor België en Nederland. Hegwein stuurt vanuit de zetel van Kerry Logistics Belgium op Brussels Airport in Zaventem per onmiddellijk de activiteiten van Kerry Logistics in de Benelux aan.

Daniel Hegwein heeft ruim 30 jaar ervaring in de logistieke sector. De afgelopen jaren was hij werkzaam voor diverse internationale logistieke concerns in Hong Kong, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Taiwan en België.

Kerry Logistics is in België en Nederland actief in de lucht- en zeevracht, warehousing en fiscale vertegenwoordiging. Als manager voor beide landen gaat Hegwein de operationele activiteiten en sales-activiteiten van Kerry Logistics in de Benelux stroomlijnen.

"De heer Hegwein heeft grondige kennis van de activiteiten en processen in de zee- en luchtvracht", aldus Thomas Blank, Managing Director Europa bij Kerry Logistics.

"Zijn brede internationale ervaring en unieke marktinzicht stellen hem in staat de Europese en Aziatische dienstverlening van Kerry Logistics te consolideren. Wij danken zijn voorganger, John Warmenhoven, voor zijn jarenlage engagement en toewijding en wensen de heer Warmenhoven veel succes in de toekomst."