Clicky


Twee nieuwe Krone koelopleggers voor Kraaijeveld

Twee nieuwe Krone koelopleggers voor Kraaijeveld
02-05-2016 19:32 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

RIDDERKERK - Kraaijeveld uit Ridderkerk heeft vanwege uitbreiding van de werkzaamheden twee nieuwe Krone Polyester-Steels aangeschaft bij Wezenberg Trailers.

De eerste Krone koeloplegger bevat een Thermo King SLX-E-300 en een Dhollandia 3.000 kilogram onderschuivende laadklep met een plateaulengte van 1.800 mm. De oplegger bevat verder een liftas op de voorste en achterste as en combirails op de zijwand.

De tweede oplegger is uitgevoerd met een Thermo King SLX-E-Spectrum en een dubbele verdamper. Er is een verjonging in het dak van 50 mm aangebracht voor de dubbele verdamper om een hogere insteekhoogte te creëren. De verdamper is voorzien van een beschermbeugel.

De oplegger bevat verder een Dhollandia onderschuivende laadklep 3.000 kilogram met een plateaulengte van 1.800 mm, liftas op voorste en achterste as, combirails op de zijwand en een geïsoleerd verplaatsbaar tussenschot.

De carrosserie is in kleur gespoten. De opleggers zijn verder uitgevoerd met specifieke klantdetails.

Kraaijeveld uit Ridderkerk is een AGF-groothandel gespecialiseerd in de verwerkende industrie, de gastronomie en het verzorgen van mixladingen voor het binnen- en buitenland. De export  gaat voornamelijk naar Duitsland en de Oost-Europese markt.

Foto's

  • Blijleven Transport
    Blijleven Transport
  • Blijleven Transport
    Blijleven Transport
  • Blijleven Transport
    Blijleven Transport
  • R. van Heur
    R. van Heur