Clicky


Winnaars TLN Ondernemersprijs bekend

Winnaars TLN Ondernemersprijs bekend
23-11-2014 09:49 | Transport | auteur De Redactie

ZOETERMEER - Zaterdag zijn de drie winnaar van de prestigieuze TLN Ondernemersprijs bekend gemaakt tijdens het TLN jaarcongres. Volgens de jury delen de winnaars een aantal eigenschappen. Het zijn ondernemers in hart en nieren, ze investeren veel in kwaliteit, maar nog meer in mensen en ze zijn innovatief.

Erik Boots

In de categorie Klein is de winnaar Erik Boots uit De Rijp. Uit het juryrapport: “Voor Erik Boots is werken in de sector transport en logistiek een manier om zijn favoriete hobby uit te oefenen. Hij combineert ervaring met een goed gevoel voor cijfers en logica, maar ook met creativiteit. Deze ondernemer ziet altijd werk en zal ook altijd werk hebben”.

Hoekstra Sneek                                    

Hoekstra Sneek B.V. is de winnaar in de categorie middelgroot. Bij dit bedrijf is de betrokkenheid van het personeel bij procesverbetering en verbreding van het dienstenpakket erg groot. Volgens de jury is dit het resultaat van gevoerde beleid van dit sterke, maar zeker ook sociale familiebedrijf. De jury is onder de indruk van het hoge kwaliteitsniveau en het innovatieve karakter van de onderneming. 

Bas Logistics

De winnaar in de categorie groot is Bas Logistics uit Etten-Leur. Het bedrijf waar de visie, resultaatgerichtheid, ondernemersgevoel, lef en professionaliteit perfect samenkomen. “Ondernemerschap in optima forma”.

De jury bestond dit jaar uit Corien Wortmann, Vice-voorzitter Europese Volkspartij en voormalig CDA-Europarlementariër, Koos Burgman, directeur BOVAG en Leendert-Jan Visser, directeur MKB Nederland

TLN wil met de jaarlijkse uitreiking van deze prijs ondernemers stimuleren meer aandacht te schenken aan continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector. Dekra Certification een organisatie voor onafhankelijke beoordelingen en certificering heeft alle audits en rapportages voor de ondernemersprijs uitgevoerd.