Clicky


Transportgroup Corneel Geerts tekent itentieverklaring tot overname van Nederlands transportbedrijf

Transportgroup Corneel Geerts tekent itentieverklaring tot overname van Nederlands transportbedrijf
03-08-2017 17:50 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

VENLO - Het Belgische transportbedrijf Corneel Geert heeft een itentieverklaring getekend tot de overname van een in Venlo gevestigd Nederlands transportbedrijf. Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt.

Om welk transportbedrijf het gaat wil Marc Geerts in dit stadium van de onderhandelingen nog niet kwijt maar zegt desgevraagd wel dat het om een belangrijk familiebedrijf gaat dat actief is in logistiek en expedtite en dat zij deze maand met meer details komen.

Verdere uitbreiding is voor de Belgische transportgroup noodzakelijk en wenselijk en er wordt vooral gezocht naar verdere uitbreiding in de regio Venlo, Nederland.

"Deze logistieke locatie lijkt ons bij uitstek een ideale regio. Limburg en dan specifiek Venlo, is een transport en logistieke locatie dat al acht jaar op rij verkozen werd als de logistieke hotspot nr. 1 en hier kan ons bedrijf niet afwezig blijven", aldus Marc Geerts.

"Daarnaast is Venlo slechts enkele honderden meters verwijderd van onder meer de ECT-terminal (weg/rail verbinding tussen Rotterdam en Venlo) als ook van de Barge terminal (weg/water verbinding). Samen met de reeds bestaande hub in Maasmechelen kunnen wij dan ook onze twee logistieke hubs via het Albertkanaal Antwerpen - Genk als Venlo via de Maas laten aansluiten met deze waterwegverbinding teneinde ook meer in te spelen op onze “think green” policy."