Clicky


Promethean en XPO Logistics breiden contract uit

Promethean en XPO Logistics breiden contract uit
31-07-2017 10:03 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN - XPO Logistics, een leidende, wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen, verzorgt sinds mei een uitgebreidere service voor Promethean™ Limited. Promethean is een mondiaal bedrijf dat technologie voor onderwijs levert en beschikt over een breed scala aan hardware- en softwareoplossingen, waaronder de bekroonde ActivPanel™ interactieve schoolborden, standaards, ophangsystemen, accessoires en de ClassFlow™ familie van software.

XPO verzorgde al een jaar state-of-the-art magazijn- en voorraadbeheerdiensten aan Promethean en is nu ook verantwoordelijk voor reserveonderdelen en retourlogistiek. Met de uitbreiding van dit contract is XPO Logistics de enige logistieke dienstverlener voor Promethean binnen EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Er wordt geleverd in 25 verschillende landen, waarbij de focus op Europa ligt.

Ross Brown, head of EMEA Logistics: “We zijn blij om deze nieuwe fase met XPO als partner in te gaan. Er is wederzijds vertrouwen dankzij onze eerdere samenwerking. We waarderen de oplossingen van XPO die ze hebben ontworpen om efficiënter gebruik te maken van onze ruimte en resources.”

Promethean’s producten transformeren leerruimten in samenwerkende en verbonden omgevingen en bevorderen de participatie, diepgang en betrokkenheid gedurende het hele leerproces.

Richard Quick, Senior Operations bij XPO Logistics: "Promethean is een spannend bedrijf met een sterke focus op groei. We zijn erg blij om hun visie te ondersteunen met volledig op maat gemaakte mogelijkheden op onze Venray site. De magazijnopmaak is opnieuw ingebouwd, en speciale pallets zijn in gebruik om de unieke afmetingen van de productlijnen op te nemen. We kijken ernaar uit om onze relatie met Promethean verder voort te zetten en uit te breiden.”