Clicky


Politie zoekt getuigen mishandeling vrachtwagenchauffeur

Politie zoekt getuigen mishandeling vrachtwagenchauffeur
18-07-2017 13:24 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Een 42-jarige vrachtwagenchauffeur liep bij een mishandeling op woensdag 5 juli een gebroken kaak op. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling.

De chauffeur reed ’s ochtends rond elf uur op de parallelweg van de Hoofdweg in Rotterdam, toen hij ontdekte dat hij verkeerd reed. Hij stapte uit om te kijken of hij achteruit kon rijden. Toen hij weer in zijn cabine stapte, sprak een fietser hem aan. De fietser wilde erlangs. Maar omdat daar geen ruimte voor was, vroeg de chauffeur hem over het gras te rijden.

Dat schoot bij de fietser vermoedelijk in het verkeerde keelgat; hij trapte tegen de cabine en toen de chauffeur daar wat van zei, kon die op twee vuistslagen in zijn gezicht rekenen. Het slachtoffer verloor korte tijd zijn bewustzijn. Toen hij weer bijkwam, was zijn belager nergens meer te bekennen.

Een voorbijganger vroeg de chauffeur of het ging. Ja, dacht hij. Maar later bleek het letsel erger dan gedacht. Er stonden niet alleen twee tanden scheef, maar ook zijn kaak was op twee plekken gebroken.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart en komt daarbij graag in contact met de voorbijganger. Ook andere getuigen zijn meer dan welkom. Het signalement van de fietser luidt als volgt: een man van ongeveer 32 jaar oud. Hij droeg een pet en een kralenketting om zijn nek, een fleurig t-shirt en een spijkerbroek. Hij is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst.

Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook via M.: 0800-7000