Clicky


Truckland een van de nieuwe hoofdsponsors van DAKAR Team Tilburgs Truck Parts

Truckland een van de nieuwe hoofdsponsors van DAKAR Team Tilburgs Truck Parts
17-07-2017 09:32 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Vanaf de Baja Rally 2017 in Spanje, zal het Truckland logo prominent te zien zijn op de racetruck van Team Tilburgs Truck Parts.

Truckland is al langer verbonden als een van de sponsoren van Team Tilburgs Truck Parts. Vanwege het succes tijdens de DAKAR 2017 van begin dit jaar en de prettige samenwerking heeft Truckland besloten de sponsoring verder uit te breiden. Team Tilburgs Truck Parts zal met de nieuwe truck deelnemen aan de Baja Aragon Rally Spanje van 21 – 23 juli 2017 en de DAKAR van 2019.

Team Tilburgs Truck Parts heeft besloten de DAKAR 2018 over te slaan. De reden hierachter is dat Tilburgs Truck Parts bezig is met het realiseren van een nieuw bedrijfspand met een beoogde verhuizing in januari/februari 2018. Hierdoor heeft het team besloten om een jaartje over te slaan om zich weer optimaal te kunnen voorbereiden op de DAKAR van 2019.

Tilburgs Truck Parts is geen onbekende voor Truckland. Tilburgs Truck Parts is leverancier van veel van de opbouw- en onderbouwkisten die bij Truckland gemonteerd worden.