Clicky


Noordendorp Transport neemt Migro Transport over

Noordendorp Transport neemt Migro Transport over
03-07-2017 09:40 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

HAAKSBERGEN - Met ingang van 1 juli 2017, heeft Noordendorp Transport B.V. alle activiteiten van Migro Transport BV uit Zwolle overgenomen. De nieuwe naam is Migro Logistiek B.V., onderdeel van de Noordendorp Groep en blijft gevestigd in Zwolle aan de Voltastraat 25A.

De kernactiviteiten van Migro Logistiek B.V. zijn klein en snel transport zowel nationaal als internationaal. Dit is een uitbreiding op de huidige dienstverlening die Noordendorp haar klanten biedt.

Ruim 36 jaar geleden zijn de heer en mevrouw Middelbosch gestart met Migro Transport. In Noordendorp Transport hebben zij een geschikte partner gevonden om de continuïteit te waarborgen van de klanten en medewerkers. Dit op een manier zoals zij deze altijd hebben nagestreefd gedurende die jaren; een prettig, persoonlijk contact met de hoogst haalbare kwaliteit in service en flexibiliteit.

Naast alle activiteiten gaat ook het voltallige personeel van Migro Transport mee bij de overname. Naar deze overname is zorgvuldig toegewerkt door beide partijen, zodat voor klanten eenzelfde service en kwaliteit gewaarborgd blijft.

Noordendorp bestaat ruim 100 jaar en houdt zich bezig met nationaal, internationaal transport, warehousing en koeriersdiensten.