Clicky


Nieuwe DAF en Kässbohrer schuifzeilen oplegger voor BLOM Verkeersschool

Nieuwe DAF en Kässbohrer schuifzeilen oplegger voor BLOM Verkeersschool
27-06-2017 17:03 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ETTEN-LEUR - Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service heeft vrijdag 23 juni 2017 een volledig nieuwe CE rijles combinatie geleverd aan BLOM Verkeersschool te Etten-Leur. Deze combinatie zal ingezet worden om aan de grote vraag naar CE-chauffeurs te kunnen voldoen.

BLOM is op dit moment zeer actief met het omscholen van werkzoekenden naar beroepschauffeur. Voor een groot aantal transportbedrijven verzorgt BLOM de DAF Driver Trainingen.

Voor de nieuwe schuifzeilen oplegger is gekozen vanwege de multifunctionele inzetmogelijkheden. Naast de rijopleiding wordt deze oplegger gebruikt bij diverse code 95 cursussen. Ook in het opleidingsprogramma voor jongeren die de MBO opleiding chauffeur goederenvervoer volgen zal deze oplegger toegepast worden. Het op de juiste wijze laden, lossen en vastzetten van de goederen wordt steeds belangrijker.

BLOM Verkeersschool biedt een totaaloplossing voor alle rijbewijzen en code 95 trainingen. Van E-learning tot en met klassikale lessen, spoedopleidingen in één week, op diverse opleidingslocaties in heel Nederland. Het wagenpark van BLOM voor de afdeling Transportopleidingen bestaat nu uit
elf C lesvoertuigen, vijf CE combinaties, één LZV, twee bussen, drie BE combinaties en een John Deere landbouwtractor met een Krampe aanhangwagen.