Clicky


Kögel schuifzeiltrailer voor Nouwens Transport Breda

Kögel schuifzeiltrailer voor Nouwens Transport Breda
23-06-2017 11:22 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BREDA - Kögel Trailers Benelux leverde afgelopen week een nieuwe schuifzeiltrailer aan Nouwens Transport Breda. De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van kwaliteit van het product en uiteraard de daarbij horende juiste prijsverhouding.

Kögel Trailers heeft sinds jaren telkens meer de focus gelegd op continue kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft en zich telkens blijft verbeteren, want kwaliteit is voor Kögel (onderdeel van de Humbaur groep) een magisch woord

Een uitblinkend proces van Kögel Trailer is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

Dennis Nouwens starte in 1997 met één busje op de weg en een zolderkamer als kantoor. Sindsdien maakte het transportbedrijf een enorme groei door.

Nouwens Transport Breda heeft momenteel iets meer dan 100 medewerkers in dienst. Het wagenpark bestaat uit trekkers, bestelwagens, motorwagens en trailers, tevens beschikt Nouwens Transport Breda over een opslagruimte met een totale oppervlakte van 4.500 m2.

Het bedrijf houdt zich bezig met het op innovatieve en kwalitatief hoogwaardige manier vervoeren van voornamelijk hoogwaardige goederen en farmaceutische producten. De ambitie van het bedrijf blijkt onder meer uit het feit dat Nouwens Transport in 2005 het eerste Nederlandse transportbedrijf was met het TAPA-A certificaat (Technology Asset Protection Association).

Oplegger werd door Dirk Boer van Kögel Trailers Benelux afgeleverd aan Dennis Nouwens van Nouwens Transport Breda.