Clicky


Vrachtwagenchauffeur ramt viaduct met gestolen oplegger [UPDATE]

Vrachtwagenchauffeur ramt viaduct met gestolen oplegger [UPDATE+foto]
21-06-2017 13:37 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

VLAARDINGEN - [Update woe 13:36 uur] Een vrachtwagen heeft dinsdagmiddag 20 juni een viaduct aan de Holysingel in Vlaardingen geraakt doordat de oplegger te hoog was. De oplegger raakte flink beschadigd en was gedeeltelijk ontzet. De chauffeur besloot niet te stoppen, gaf gas en reed door met zijn beschadigde oplegger.

Naar nu blijkt is de oplegger gestolen. Dat meldt Arjan Pastoors, salesmanager van Perennial Freight, waar de oplegger van is.

"Wij lazen het bericht bij jullie op de website en tot onze stomme verbazing is dit onze trailer. Deze is inderdaad te hoog voor Nederland maar hoort hier ook helemaal niet te rijden. Deze is bedoelt voor de Britse markt", laat Arjan weten.

"Ik ben nu met de foto's op weg naar het politiebureau want wij zijn op geen enkele wijze benaderd door de politie terwijl ons telefoonnummer levensgroot op de oplegger staat."

"De chauffeur heeft een boete gekregen. deze dient eerst betaald te worden eer de oplegger vrijgegeven wordt door de politie, maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren."

"Ik heb geen idee wat hij met de oplegger in Vlaardingen had te zoeken. Inmiddels weten we wel dat het kenteken van de trekker eveneens gestolen is."