Clicky


VLGroep neemt vier nieuwe R450 Crown Edition volumecombinaties in ontvangst

VLGroep neemt vier nieuwe R450 Crown Edition volumecombinaties in ontvangst
17-06-2017 10:22 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

OSS - VLGroep heeft vier nieuwe R450 Crown Edition volumecombinaties in ontvangst genomen. De combinaties zijn geheel uitgevoerd in de nieuwste huisstijl van enkele opdrachtgevers van VLGroep en geleverd door Scania Veghel in samenwerking met Wemacon Nederland en Wecon te Ascheberg Duitsland.

VLGroep kiest al jaren Scania, mede vanwege het uiterst gunstige brandstofverbruik en de reeds jarenlange goede verstandhouding.

De auto’s worden afgeleverd met diverse extra’s zoals meegestuurde sleep-as, complete veiligheidspakket en diverse accessoires zoals extra verstralers, luchthoorns, toplichten, zwaailampen en stand airco.

Tevens ontvangen alle chauffeurs een aflevertraining wat het rijgedrag en brandstofverbruik ten goede komt.

De combinaties zullen worden ingezet op internationale trajecten voor het vervoer van producten en leveren van diensten voor onze opdrachtgevers.

VLGroep, met de hoofdvestiging in Oss industrieterrein “Elzenburg”, heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op internationaal volume en machinetransport en ontwikkelde in samenwerking met diverse opdrachtgevers een specifiek double stock concept wat enorme voordelen oplevert. Tevens beschikt VLGroep over een eigen werkplaats met op- en overslag capaciteit. Het wagenpark bestaat uit 50 eenheden.

Foto's

  • Marc Sanders
  • VDS
    VDS
  • Feenstra
    Feenstra Logistics & Transport
  • Emaus