Clicky


Scania introduceert nieuwe motoren, cabines en services

Scania introduceert nieuwe motoren, cabines en services
08-06-2017 13:48 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SOEDERTALJE - Scania gaat verder met de belangrijke introductie van het afgelopen jaar: er worden steeds meer verschillende diensten en producten ontworpen en aan klanten geïntroduceerd. Bestellingen voor de nieuwe generatie van Scania’s robuuste vijfcilindermotoren en de eerste versies van de nieuwe G-cabine kunnen nu geplaatst worden.

Een aantal verbeteringen op het gebied van service en prestaties wordt momenteel eveneens geïntroduceerd, waarvan het merendeel gericht is op het verbeteren van de productiviteit en op optimale totale bedrijfskosten voor Europese langeafstandstrucks en trucks voor houttransport en bosbouw.

“Scania heeft voor 2017 nóg meer introducties op de rol staan dan in 2016, toen het al zo extreem druk was op dat gebied,” aldus Alexander Vlaskamp, Senior Vice President, Sales & Marketing, Scania Trucks.

“Ons nieuwe assortiment wordt nu snel aangevuld met producten en diensten zodat de meeste van onze klanten hun oplossingen kunnen afstemmen op de nieuwe truck-generatie van Scania, ongeacht waar hun truck voor gebruikt wordt.”

Toen Scania in 2016 begon met de grootste introductie ooit, waren de gemeenschappelijke thema’s hiervan connected services, producten voor langeafstandsexploitatie en duurzaamheid. Nu de productie van start is gegaan, zal dit traject voortgezet worden met de introductie van meerdere keuzemogelijkheden en oplossingen. Tot nu toe heeft Scania nog maar een tip van de sluier opgelicht van wat er aan innovaties in de pijplijn zit, en dan alleen nog maar in Europa.

“Dit zijn opwindende tijden,” aldus Alexander Vlaskamp. “De reactie op de nieuwe generatie is zeer positief geweest en houdt van alles in, van onderscheidingen tot topklassering in belangrijke perstests, in combinatie met een sterk groeiende stroom van klanten die leidt tot een hogere omzet en nieuwe records.”

Het feit dat Scania nu een groter assortiment aan specificaties aanbiedt betekent niet dat het bedrijf concessies doet aan zijn streefdoelen gedurende deze introductieperiode. Scania hecht veel waarde aan persoonlijke interacties met klanten en aan de boodschap dat het volledig gericht is op het bedrijf en de winstgevendheid van de klant.

“De volgende pers- en klantevenementen zullen na de zomer plaatsvinden en zullen samen met de Scania-familie zorgen voor een ware holistische ervaring,” aldus Vlaskamp.

“Voor dit moment kan ik zeggen dat we ons dan voornamelijk zullen richten op de toepassingen die met de zwaarste uitdagingen te maken hebben. We zullen ons ook richten op hoe Scania’s focus op maatwerkoplossingen ervoor kan zorgen dat hun winstgevendheid zal stijgen.”

Foto's

  • Marc Sanders
  • VDS
    VDS
  • Feenstra
    Feenstra Logistics & Transport
  • Emaus