Clicky


DAF CF FAD 410 voor Noppert Beton

DAF CF FAD 410 voor Noppert Beton
26-05-2017 13:20 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

SUMAR - Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze prachtige vijf-assige DAF CF FAD 410 met Sensaxle aan Noppert beton in Sumar.

Noppert Beton, een begrip in het maken van betonnen prefab-elementen voor de bouw en weg- en waterbouw. Hun handelen is gericht op perfecte kwaliteit en een grote mate van flexibiliteit, die zich vertaalt in een snelle levertijd van een grote diversiteit beton en betonproducten.

Zo investeert Noppert Beton in nieuw materieel als deze 15 m3 Liebherr mixer, welke opgebouwd is door Mersken in Leek. De DAF voldoet aan de hoogste Euro 6 milieu eisen, welke ook weer bij het bedrijf Noppert Beton past.

De DAF CF FAD 10 x 4 Euro 6 is speciaal voor toepassingen binnen het bouwtransport. En door tal van slimme details voor maximale inzetbaarheid, lage operationele kosten en een toonaangevend gebruiksgemak. De CF FAD heeft een stoere uitstraling die het voertuig een geheel eigen gezicht geven.

Zo is de automatisch schakelende AS Tronic versnellingsbak voorzien van software speciaal voor off road werkzaamheden, voor uiterst zware omstandigheden. De bak schakelt daarbij sneller en de koppeling wordt sneller bediend. Dit is te bedienen via een schakelaar op het dashboard.

Mede door de krachtige 12,9 liter PACCAR MX-13-euro 6 motor is deze DAF zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over een hoog chauffeurscomfort.

De DAF CF heeft een fraai dashboard met geïntegreerde Driver Performance Assistant, en ergonomisch geplaatste schakelaars. Waarbij een stuurwiel met geïntegreerde bedieningselementen.

Verder is de DAF CF FAD 410 voorzien van alle veiligheid opties om het voor de chauffeur zo veilig mogelijk te maken.